Een gewone dag bij SamSam is allesbehalve gewoon. Het is een plek waar kinderen, ouders en medewerkers gezien worden en kunnen (op)groeien tot mensen die betrokken zijn bij de (echte) wereld en de mensen om zich heen.

We lachen, dansen, koken, bouwen en maken samen muziek!

VACATURES

Ben jij op zoek een nieuwe uitdaging in de kinderopvang? Werk jij graag met baby’s in een groene en creatieve omgeving? Bekijk dan nu onze vacatures, misschien ben jij wel onze nieuwe collega!

OPEN SOLLICITATIE

Enthousiast geworden maar zie jij de passende vacature er nog niet tussen staan. Dan vinden wij het alsnog heel leuk om kennis met je te maken. Laat je gegevens achter!

Britt van den Berg

“Ik zie SamSam als de ideale plek die de kinderen een veilige en vertrouwde omgeving kan bieden waar zij zich optimaal kunnen ontwikkelen onder de kernwaarden creativiteit en natuurbeleving”.

Bianca Trauschke

“Bij SamSam heb ik het gevoel dat ik veel creatiever kan zijn in het omgaan met de kinderen en kan ik de kinderen veel beter volgen en geven wat ze nodig hebben om optimaal te ontwikkelen”.

Levana Haak

“Werken met kinderen vind ik inspirerend, zij openen mijn ogen en met hen verwonder ik mij over de wereld om ons heen. Ik vind het belangrijk dat kinderen de kans krijgen om zichzelf te ontplooien tot creatieve, sociaal vaardige mensen”.

Hecht team

SamSam heeft een hecht, enthousiast, divers, trouw en creatief team medewerkers. We kiezen er bewust voor om verscheidenheid in opleiding in het team aan te brengen (Alle medewerkers van SamSam zijn in het bezit van de benodigde diploma’s, referenties en een VOG). Die diversiteit zorgt voor wederzijdse inspiratie en verdieping in het werk.